O hidrobicicletă cu doi copii s-a răsturnat în apele lacului Surduc

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Alertă la Surduc! O hidrobicicletă cu doi copii, printre care și un bebeluș, s-a răsturnat în apele lacului. Un sfârșit de săptămână în familie, la un pas se transforme într-o tragedie pe lacul Surduc. Mai multe echipaje de salvare de la Lugoj, Făget, Timișoara și chiar Deva au fost alertate duminică seară după ce o hidrobicicletă s-a răsturnat în apele lacului Surduc.

Pe ambarcațiunea de agrement se aflau în momentul incidentului mama, tata și cei doi copii minori, printre care un bebeluș, informează LugojInfo.ro. Din motive care au rămas deocamdată necunoscute, ambarcațiunea s-a răsturnat iar pasagerii au ajuns în apă.

Marele noroc al oamenilor a fost în zona unde s-a petrecut acest incident se mai aflau și alte persoane care au sărit în ajutor și au reușit îi salveze pe cei patru. De asemenea, proprietarul hidrobicicletelor a sunat și el după ajutor, cel mai probabil observând ceea ce s-a întâmplat.

Echipajele de salvare au fost pregătite plece spre lacul Surduc, însă au fost întoarse din drum deoarece informația nimeni nu mai are nevoie de ajutor a fost transmisă în timp util de cei care au sunat la 112.

Totuși, un echipaj SMURD de la Făget a ajuns pe malul lacului Surduc pentru a acordă asistență de urgență celor patru persoane, însă nu a fost nevoie, acestea având o stare bună.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.