O groapă imensă din mijlocul oraşului Fukuoka, surpată aparent fără motiv, reparată de japonezi în doar două zile

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Japonezii au reparat în 48 de ore o groapă imensă din oraşul Fukuoka, arată ziarul birtanic The Guardian.

Groapa imensă a apărut în centrul oraşului Fukuoka în după-amiaza zilei de 8 noiembrie când pământul s-a surpat, aparent fără motiv. Nimeni nu a fost rănit. Zona a fost imediat evacuată. După ce împrejurimile au fost asigurate s-a început munca de reconstrucţie.

Drumul a fost reconstruit în doar 48 de ore, iar în restul zilelor s-a lucrat la reparaţia canalizării, instalarea de noi felinare şi alte lucrări de verificare. Drumul a fost redeschis pentru circulaţie marţi 15 noiembrie.

Primarul oraşului Fukuoka, Soichiro Takashima, a spus că terenul afectat este acum de 30 de ori mai puternic decât înainte şi că un grup de experţi încearcă să afle cauza prăbuşirii.

Media locală japoneză scrie că groapa avea 30 pe 27 de metri şi 15 metri adâncime şi a fost cauzată de o extensie a unei linii de metrou.

Muncitorii care au umplut groapa cu 6.200 de meri cubi de nisip şi ciment în 48 de ore au fost intens lăudaţi pe reţelele de socializare.

AL PRESS

epa05621730 A large sinkhole cuts off an avenue in central Fukuoka, southwestern Japan, 08 November 2016. According to local media reports, the sinkhole has caused blackouts and disrupted traffic. Authorities have evacuated surrounding buildings in case of further damage. There were no immediate reports of damage or injuries. EPA/HIROSHI YAMAMURA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.