O fetiță de 3 ani a căzut de la etajul 13, însă a fost prinsă de un tânăr curier. Momentul a fost filmat de vecinul ei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Imagini care îti taie respiratia au fost filmate la Hanoi, Vietnam. O fetită de 3 ani a fost filmată în timp ce cade de la etajul 13 al unui bloc, fiind salvată în mod miraculos de un tânăr curier.

Înregistrarea publicată de Vietnam News o arată pe copilă cătărată pe balustradă, pentru ca, în doar câteva secunde, să iasă cu tot corpul în afara balconului. În tot acest timp, un vecin din blocul de vis-a-vis o filma pe micută cu telefonul mobil. Fetita s-a tinut cât a putut de balustradă, însă, într-un final, a căzut.

Norocul ei s-a numit Nguyen Ngoc Manh, un curier în vârstă de 31 de ani care, în momentul în care se derula scena dramatică, venise să livreze un pachet unui client care locuia în zonă. Nguyen a văzut copilul cătărat pe balustrada balconului, a iesit repede din masină si a actionat cum a stiut el mai bine, cu gândul să o salveze pe fetită. În mod miraculos, copila a căzut de la etajul 13 chiar în bratele tânărului.

Zilele trecute, mass-media turce au publicat o filmare teribilă care arată momentul în care patru copii sunt aruncaţi de mama loc pe geam, de la etajul 3, pentru a-i salva din apartamentul curprins de flăcări. Micuţii au fost prinşi în păturile întinse de vecini.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.