O femeie riscă 25 de ani de închisoare, pentru că și-a înscenat răpirea ca să poată fugi cu amantul

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Acum șase ani, Sherri Papini a fost declarată dispărută de către soțul ei după ce ieșise la jogging. Trei săptămâni mai târziu, femeia a reapărut pe o autostradă din SUA, spunând că a fost răpită. Însă oamenii legii au descoperit că în toată acea perioadă, femeia își petrecuse timpul alături de amant, potrivit CNN.

Soțul femeii a cerut divorțul și custodia celor doi copii, chiar în ziua în care soția sa și-a recunoscut faptele. Keith și Sherri erau căsătoriți din octombrie 2009 și s-au separat anul acesta, pe 3 martie, în aceeași zi în care femeia a fost pusă sub acuzare pentru escapada de acum șase ani. Bărbatul și-a justificat divorțul, spunând că „vrea să-și protejeze copiii de impactul negativ al faptelor mamei lor”. În noiembrie 2016, Sherri Papini a fost dată dispărută după ce ieșie la jogging. Trei săptămâni mai târziu, femeia a reapărut pe autostrada interstatală, la 200 de kilometri  distanță de casă.

Papini le-a povestit oamenilor legii că a fost sechestrată de două femei, care au ținut-o legată de un dulap. Ba mai mult a afirmat că cele două răpitoare au purtat în permanență măști, vorbeau în limba spaniolă și au amenințat-o de nenumărate ori cu arma. A urmat o anchetă extrem de complicată, însă polițiștii americani au demontat, piesă cu piesă, povestea femeii. Ba mai mult, au descoperit că, de fapt, ea a petrecut cele trei săptămâni alături de un fost iubit. Acum, Papini riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare și o amendă de aproape jumătate de milion de dolari.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.