O femeie care trăiește pe un vas cu pânze câștigă peste 760.000 de dolari pe an

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

O femeie de 33 de ani a ajuns să câștige peste 760.000 de dolari pe an, lucrând doar 10 ore pe săptămână. Trăiește alături de familia ei pe un mic iaht, și spune că a ajuns la independența necesară pentru a-și permite să trăiască așa cum dorește. O schimbare făcută la 22 de ani a adus-o în acest punct. Ea a vorbit pentru CNBC despre drumul pe care l-a parcurs până a ajuns să aibă aceste câștiguri.

A fost analist financiar și câștiga 40.000 de dolari pe an, bani din care abia reușea să își achite creditele. La un moment dat a avut ideea de a face un blog despre bani, investiții și stil de viață.

Așa a apărut Making Sense of Cents în 2011, despre care spune că nici nu se gândea ce impact va avea. 11 ani mai târziu, blogul a crescut dincolo de așteptări, astfel că în ultimii cinci ani, ea a ajuns să încaseze în medie 760.000 de dolari pe an, oferind sfaturi despre cum să începi o investiție și ce decizii să iei pe parcurs.

„Eu și soțul am ajuns la independența financiară și am economisit suficient pentru a ne pensiona oricând dorim. Acest lucru mi-a permis să-mi trăiesc stilul de viață ideal: lucrez doar 10 ore pe săptămână și călătoresc pe barca noastră. Facem snorkeling și drumeții. Cel mai bine este însă că avem destul timp de petrecut cu fiica noastră de șase luni”, a povestit Michelle Schroeder-Gardner.

Ea a spus că blogul a început ca un hobby, dar la aproximativ șase luni după ce a început să scrie, a fost contactată pentru o campanie în urma căreia a câștigat prima sută de dolari.

A început să studieze alți bloggeri care au făcut bani scriind. Așa că a postat mai des și a contactat firmele pe care le-a văzut că au colaborări cu alți bloggeri.

În doar doi ani a ajuns să câștige între 5.000 și 10.000 dolari pe lună, mai mult decât câștiga ca angajată. Și-a achitat creditele, a renunțat la serviciu și s-a ocupat doar de blog.

A scris zilnic, a început să colaboreze și cu alte bloguri și a ajuns la 110.000 de urmăritori pe Facebook și 161.000 pe Pinterest.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.