O femeie a fost obligată la divorț să-i predea fostului soț un album foto cu ea dezbrăcată

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Când a cerut divorțul, Lindsay Marsh a presupus că va putea păstra un album care conține fotografii nud cu ea, pe care fostul soț i l-a dăruit cu ani în urmă.

„Nu a cerut nicio fotografie cu copiii noștri. Nu a cerut niciun album cu familia noastră sau cu animalele noastre de companie”, a declarat femeia. În schimb, fostul ei soț, Chris Marsh, de 45 de ani, a cerut să păstreze albumul cu imagini în care ea apare dezbrăcată, povestește femeia. Solicitarea bărbatului a fost aprobată de judecătorul Michael Edwards.

„În acele momente din căsnicia ta, crezi că poți avea încredere în partenerul tău… Și apoi să ceri așa ceva… E ca și cum ai fi un obiect… este de neimaginat”, a spus femeia, care are 3 copii mari împreună cu fostul soț. Divorțul a fost finalizat în luna iulie, iar femeii i s-a ordonat să îi predea soțului albumul cu fotografiile editate în termen de 90 de zile, cu condiția ca acesta să fie de acord cu modificările. Ea spune că, la finalul acestui termen, preferă să distrugă imaginile. Lidnsay Marsh a spus că, deși fostul ei soț a cerut inițial fotografiile necenzurate, ulterior și-a modificat cererea și a spus că vrea albumul doar pentru notele de subsol scrise în el.

„Nu știu dacă a primit sfaturi de la avocatul său sau dacă a fost altcineva care i-a sugerat asta, dar dintr-o dată a spus că este interesat doar de înscrisuri”, a mai spus femeia. Bărbatul a declarat pentru CNN că a cerut albumul doar pentru că voia să păstreze ca amintire notele scrise de fosta soție în el. Între timp, Lidnsay Marsh a spus că nici măcar notele scrise, pe care ea le-a conceput din postura de soție iubitoare, nu ar fi trebuit să îi fie acordate fostului soț. „Au fost lucruri care au fost scrise de o soție pentru soțul ei. Acum nu mai este așa”, a spus ea. „Și că acești trei bărbați decid ce se va întâmpla și cine poate să-mi vadă corpul a fost foarte șocant”, a spus Lidnsay Marsh, referindu-se la soțul ei, avocatul acestuia și la judecătorul Edwards.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.