O fată de 15 ani, din Lugoj, a fost violată de doi tineri la Făget. Unul dintre suspecți este elev la Școala de Poliție

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Doi tineri, de 24, respectiv 21 de ani, unul din Margina și altul din Făget, sunt cercetați sub control judiciar pentru viol şi complicitate la viol asupra unei adolescente de 15 ani din municipiul Lugoj.

Cei doi au fost identificaţi şi reţinuţi după aproximativ două săptămâni de la comiterea faptei.

Potrivit IPJ Timiş, în 18 august, poliţiştii au fost sesizaţi că o fată de 15 ani, din Lugoj, a fost abuzată sexual, în noaptea de 7 spre 8 august.

„La data de 18 august 2022, poliţiştii oraşului Făget au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră, de 15 ani, din Lugoj, ar fi fost violată de doi tineri, în noaptea de 7 spre 8 august 2022, în oraşul Făget.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a constatat că este vorba de un tânăr de 24 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, şi un tânăr de 21 de ani, cercetat pentru complicitate la infracţiunea de viol”, transmite IPJ Timiş.

Tânărul cercetat pentru complicitate la viol este elev la Școala de Agenți de Poliție. Iniţial, cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, însă magistraţii au dispus cercetarea lor sub control judiciar.

„La data de 23 august 2022, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar, la data de 24 august 2022, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, mai transmite IPJ Timiş.

Despre admin 6623 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.