O dublă victorie a lui Mark Luca Iovița, pe circuitul de la Plevna, Bulgaria, în Campionatul European de Supermoto

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Campionatul European de Supermoto BMU 2022 a avut programate la sfârșitul săptămânii trecute două noi etape în Bulgaria. Evenimentul sportiv s-a desfășurat între 27 și 29 mai pe circuitul din Plevna.

Din România au concurat la clasa Supermoto 65cc: Mark Luca IovițaDean Victor Iovița, de la clubul VN Motorsport și Szabo Mark.

În ambele zile de concurs podiumul a fost mai mult românesc la clasa SM65: Mark Luca Iovița – locul 1 și Szabo Mark – Locul 2.

„Circuitul de la Plevna, din Bulgaria, a fost un circuit pe care băieții nu au mai alergat până acum. A fost o provocare pentru ei, să se obișnuiască, în doar o zi de antrenament, cu această pistă de asfalt.

Însă aici intervine capacitatea de adaptare, cu care Mark mă surprinde de fiecare dată. A obținut locul 1 în ambele manșe de concurs, cu un holeshot spectaculos, chiar în fața celor de la o categorie mai mare, 85cc. 

A fost emoționant, atât pentru el cât și pentru mine, să-i cânte imnul național al României, atunci când a urcat pe prima treaptă a podiumului, în ambele etape.

Pentru Dean a fost foarte dificil să se obișnuiască și să dea un randament bun pe acest circuit, iar din acest motiv nu a reușit să obțină podium.

Mulțumim clubului VN Motorsport Timișoara, Federației Române de Motociclism și sponsorilor noștri: Motul, OMV MaxxMotion, Vitanimix, Vitamin Aqua, Silcom SA, Boicu Electric, MotoBoom, Metabond, Nordica Moto, pentru susținerea acordată!”,

a declarat Marțian Iovița, tatăl lui Mark și Dean.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.