O delegație a Detașamentului de Pompieri din Jena, în vizită la Detașamentul de Pompieri din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Miercuri, 6 octombrie 2021, Primarul Municipiului Lugoj, Alexandru Claudiu Buciu, a primit vizita unei delegații din partea Detașamentului de Pompieri din Jena (Germania), oraș înfrățit cu Lugojul, avându-i în componență pe domnii Roland Döpel, Holger Münzel și Karl Förich.

Oaspeții se află în vizită la Detașamentul de Pompieri din Lugoj, prilej cu care au oferit colegilor pompieri lugojeni o importantă donație de echipamente constând în: pantofi pentru echipajele de salvare, cizme, căști, mănuși, echipament complet de protecție.

Primarul Municipiului Lugoj a urat oaspeților bun venit și le-a mulțumit pentru implicarea în continuarea bunelor relații cu membrii

Detașamentul de Pompieri din Lugoj. Oaspeții au mulțumit pentru primirea călduroasă și și-au manifestat disponibilitatea de a veni și pe viitor în ajutorul colegilor lugojeni.

Relația municipiului Lugoj cu orașul german Jena este una specială, cei doi edili Alexandru Claudiu Buciu și Thomas Nitzsche reafirmând intenția celor două municipalități de dezvoltare a parteneriatului dintre ele în cât mai multe domenii.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.