O Dacia 1300, scoasă la vânzare în Germania cu… 12.490 de euro

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

De câteva zile, pe unul dintre cele mai accesate site-uri de vânzări automobile second-hand din Germania – mobile.de – a fost scos la vânzare un autoturism Dacia 1300 alb fabricat în iunie 1975.

Maşina fabricată la Mioveni în urmă cu 41 de ani este vândută de M&S Fahrzeughandel Wolfen, o firmă din oraşul german Bitterfeld-Wolfen, aflat la 35 de kilometri de Leipzig.

Ceea ce surprinde este preţul mare cu care Dacia 1300 este vândută: nu mai puţin de 12.490 de euro. Adică preţul cu care se poate cumpăra în România un autoturism nou din gama Dacia.

Conform anunţului postat pe mobile.de, Dacia 1300 scoasă la vânzare în Germania este certificată ca model istoric şi are doar 7.900 kilometri parcurşi din 1975 până în prezent.

Caroseria arată impecabil, iar volanul este de culoare albă. După cum precizează firma care oferă maşina la vânzare, aceasta poate fi achiziţionată şi în rate, perioada maximă a ratelor fiind de 60 de luni.

Conform informaţiilor prezentate de către vânzător, maşina a mai avut un singur proprietar, are motor de 1.298 centimetri cubi pe benzină şi 52 cai-putere.

Maşina are norma de poluare Euro 4 şi a fost înmatriculată pentru prima oară în iunie 1975. Ca dotări, are lumini de ceaţă, radio, tapiţeria originală din 1975, cauciucuri de vară şi nu a avut niciun accident.

Vânzătorul spune că maşina a aparţinut bunicului său şi că este ţinută în garaj de mai mulţi ani. Maşina este oferită la vânzare cu mai multe piese de rezervă şi toate documentele privind istoricul său şi reviziile efectuate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.