O chelneriță a primit un bacșiș de 4.400 de dolari, dar a fost concediată pentru că n-a împărțit banii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O chelneriță din Statele Unite a primit un bacșiș de 4.400 de dolari de la mai mulți clienți mulțumiți. A fost însă concediată imediat, pentru că nu a împărțit suma cu restul angajaților.

Clienții, care fac parte dintr-un club al „bacșișurilor de 100 de dolari”, au strâns banii inclusiv din donații online. Scopul lor este să ajute astfel chelnerii din SUA, afectați grav de pandemie. Ei au specificat că banii trebuie împărțiți de chelneriță doar cu o colegă, care ieșise mai devreme din tură.

„Toată lumea de la această masă a contribuit cu câte un bacșiș de 100 de dolari pentru tine și pentru cealaltă chelneriță, care din nefericire, a trebuit să plece acasă, pentru că nu se simțea prea bine. Am postat și pe canalele noastre de social media și ne-au trimis si mai mulți bani.

Așadar, oferim un bacșiș în valoare totală de 4.400 de dolari… pe care să-i împarți cu cealaltă fată care a avut grijă de noi. Iată, chiar aici, banii sunt pentru voi, vă mulțumim! Vă mulțumesc tuturor”, i-a spus femeii unul dintre membrii clubului, Grant Wise.

Chelnerița Ryan Brandt a spus însă că patronul localului a obligat-o să împartă banii cu ceilalți angajați și, pentru că femeia nu a vrut să facă acest lucru, a fost concediată. Acum, clienții care i-au dat bacșișul au creat un cont în care strâng bani pentru a o ajuta pe chelneriță să se descurce până când va găsi un nou loc de muncă.

„Nu înțeleg cum s-a putut întâmpla una ca asta unei femei atât de sufletiste. Cu toate acestea, mă angajez să-i arăt că există oameni buni în lume care vor face bine atunci când pot”, a spus Grant Wise.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.