O bătrână din Italia a lăsat moştenire cinci milioane de euro celor nevoiași

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O bătrână din Italia, ieşită la pensie după ce a profesat zeci de ani ca medic stomatolog, a lăsat moştenire 5 milioane de euro unor organizaţii caritabile, care vor ajuta oamenii nevoiasi. Femeia si-a exclus rudele din testament pentru că au vrut să o interneze într-un centru de îngrijire.

Angela Torelli, din Genova, care a murit la 91 de ani, a lăsat aproape 5 milioane de euro în scopuri caritabile: 2,5 milioane pentru Lega del Filo d’Oro, 1,5 milioane pentru genovezii nevoiasi si o casă pentru Asociatia Italiană de Cercetare a Cancerului, scrie La Stampa, citat de Mediafax.

Au fost însă excluse din testament rudele femeii, care au încercat anul trecut să o interneze într-un centru pentru îngrijiri. „Mărturisesc că nu pot ierta hărtuirea suferită de mine si de sotul meu din partea rudelor cumnatului meu. Sper că Bunul Dumnezeu nu va voi să mă pedepsească pentru asta”, a scris dr. Torelli în testament.

Din testament nu lipseste asistenta fostei dentiste, iar sotului ei i-a rămas o casă din Prato Nevoso.

Câte 20.000 de euro vor ajunge la femeia de serviciu si la administratorul care se ocupa de gestionarea proprietătilor familiei, mai scrie sursa citată.

În februarie, tot la Genova, o profesoară ieşită la pensie a lăsat moştenire nu mai putin de 25 de milioane de euro pentru 16 instituţii, printre care spitale şi organizaţii de caritate, dar şi persoane fizice. Edmonda Marisa Cavanna nu a uitat nici de femeia care a asistat-o ​​în ultimele luni de viaţă, căreia i-a lăsat 3,7 milioane de euro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.