O adolescentă însărcinată la 13 ani, de un băiat de 10 ani, aşteaptă al doilea copil

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O adolescentă care a rămas însărcinată când avea 13 ani și a susținut că tatăl biologic este un băiat de 10 ani a anunţat că a rămas din nou însărcinată şi așteaptă al doilea copil.

Darya Sudnishnikova, o adolescentă din Rusia, care a devenit extrem de cunoscută şi a strâns peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare, după ce a dezvăluit prima sarcină, a împărtășit cu fanii o nouă postare şi fotografia unui test de sarcină pe Instagram, anunţând posibilitatea unui nou copil în viaţa ei.

De asemenea, le-a recunoscut fanilor că a fost plecată într-o vacanţă în Siberia, pentru a-l vizita pe noul ei iubit, Paşa, din Samsara, dar a dezvăluit şi faptul că au întreţinut relaţii intime.

„Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează” a scris tânăra mamă, care are acum 15 ani.

Darya a născut primul ei copil, pe micuţa Emilia, în august anul trecut, când a pretins că tatăl biologic era un băiat de 10 ani, pe nume Ivan. În timpul sarcinii însă, adolescenta a mărturisit că afirmația nu era adevărată și că a inventat povestea pentru că îi era teamă să spună adevărul: fusese violată de un băiat de 15 ani.

O investigație penală cu privire la acuzaţia de viol este încă în desfășurare, poliția ar fi prelevat o probă de ADN de la micuţa Emilia, iar cercetările continuă. Ştirea apărută inițial a făcut înconjurul lumii, după ce televiziunile naţionale au dezvăluit că fata rămăsese însărcinată cu Ivan, în vârstă de 10 ani, potrivit The Sun.

Darya câştigă 5.000 de lire sterline din promovări online

În ciuda vârstei sale, Darya a insistat să păstreze bebelușul și acum câștigă aproape 5.000 de lire sterline pe lună ca influencer pe rețelele de socializare, de 12 ori salariul mediu național în regiunea sa, Krasnoyarsk. Emilia are acum șapte luni și apare în mod regulat în postările fetei de pe reţelele de socializare.

„Am mai mulți bani ca niciodată. Îmi pot permite absolut totul pentru mine și pentru copilul meu”, a spus adolescenta.

În ciuda susţinătorilor, fata s-a confruntat cu multe critici din partea profesorilor ei, care nu sunt de acord cu noua sa carieră; cadrele didacticte au refuzat de asemenea să o lase să se întoarcă la școală după sarcină, pentru că rămăsese prea mult în urmă cu materia. O decizie care a întristat-o teribil pe adolescentă, menţionând că „i-au fost spulberate şansele” de a termina şcoala şi de a obţine la un moment dat un loc de muncă bine plătit.

Despre admin 6661 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.