O adolescentă de 16 ani, violată de doi bărbaţi într-o pădure, a fost salvată de un motociclist aflat în trecere

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O fată de 16 ani a fost violată de doi bărbaţi în pădurea Paisley din Scoţia, într-un atac terifiant. Adolescenta a fost găsită în stare de şoc de un motociclist aflat în trecere.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă între orele 19.00 si 21.30 într-o zonă împădurită din spatele spitalului Dykebar din oras, chiar lângă drumul Grahamston. Adolescenta a fost găsită în stare de şoc de un motociclist care trecea chiar atunci prin zonă, pe strada Hurlet. Poliţiştii îi caută acum pe cei doi bărbaţi, analizând camerele de supravehere din apropiere, dar făcând apel şi la ajutorul localnicilor în cazul în care cineva a sesizat ceva suspect.

Cei doi bărbati au fost descrişi ca fiind tineri, cu vârsta în jur de 20 de ani, cu înălţimea între 1.80-1.90, purtând haine închise la culoare, potrivit The Sun.

„A fost un atac înfiorător pentru victimă, facem tot ce putem pentru a-i oferi tot sprijinul necesar de care are nevoie în acest moment. Ofiterii au căutat în pădure si zona Grahamston, au verificat camerele de supraveghere, iar o anchetă a fost deschisă pentru a afla circumstanţele producerii incidentului. Au fost întrebaţi inclusiv localnicii, din uşă în uşă, pentru a obţine mai multe informaţii. Fac apel la oricine se afla în zonă la acea vreme care ar fi putut vedea ceva suspect sau bărbati care se potrivesc cu descrierea. Locuiti în apropiere si aveti camere de supraveghere? Conduceati si aveti o cameră de bord? Vă rugăm să verificati din nou si să vedeti dacă există imagini care ar putea ajuta investigatia noastră. Nu contează dacă informaţiile sunt poate minore, dar ar putea fi extrem de importante în găsirea atacatorilor. Facem tot ce putem pentru a-i identifica pe cei responsabili”

a declarat inspectorul Colin MacRitchie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.