Municipalitatea lugojeană a acordat premii de excelență și diplome seniorilor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Luni, 14 august 2017, la Teatrul Municipal Traian Grozăvescu, a avut loc festivitatea de acordare a Premiilor de fidelitate și de excelență.

Aceste premii se acordă din anul 2008, în fiecare an, după ce Consiliul Local a hotărât să ofere diplome şi sume de bani pentru cuplurile care au minim 50 de ani de căsătorie şi pentru lugojenii care au trecut de respectabila vârstă de 90 de ani.

Municipalitatea a oferit distincţii în bani şi diplome cuplurilor care au aniversat 50 de ani de convieţuire neîntreruptă (Premiu de fidelitate) și persoanelor care împlinesc 90 de ani de viaţă (Premiu de excelenţă).

Cu acest prilej  au fost premiate 15 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi 7 persoane care au împlinit venerabila vȃrsta de 90 de ani.

La eveniment a fost prezent şi delegația din orașul german înfrăţit cu Lugojul, în frunte cu primarul general al oraşului Jena, dr. Albrecht Schröter.

Cuplurile care au aniversat 50 de ani de convieţuire neîntreruptă şi persoanele care au împlinit vârsta de 90 de ani au primit câte 300 de lei. (M. A.)

 

Despre admin 6441 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.