Moş Crăciun cu plete dalbe a trecut şi pe la Clubul Wago-Kan

Antrenamentul de luni seară era aproape de final. Aikidocii lugojeni, mici, mari, fete şi băieți, sunt prinşi în farmecul şi armonia acestei arte marțiale, o artă care îți încarcă mereu sufletul cu linişte şi voință, îți încarcă fizicul şi psihicul cu încrederea pe care trebuie să o ai pe drumul vieții, ochii lor strălucesc în albul imaculat al chimonoului iar tehnicile parcă s-au transformat într-un dans ce te face să intri într-o lume necu-noscută…

Deodată se deschide uşa Dojo-ului şi farmecul acestei seri se transformă în magie, toți aikidocii rămân surprinşi de această apariție- Oooo… este Moş Crăciun, Dumnezeule, nu cred!

Cuvintele se transformă într-o tăcere deplină, curioasă. Moșul păşeşte în Dojo cu sacul în spate, salută practicanții de aikido şi se aşează obosit pe o bancă lăsând să cadă sacul pe tatami.

Magia şi-a deschis cartea la pagina “bucurie”. Copiii şi adulții l-au întâmpinat cu inima deschisă, cu poezii şi colinde, dar şi cu tehnicile de aikido pe care le-au învățat.

Moş Crăciun, impresionat de aceste ființe extraordinar de frumoase, a deschis sacul său mare şi încăpător, din care cadourile au început să curgă în avalanşă, astfel că ele au ajuns la toți aikidocii.

A fost o seară de vis, o seară plină de surprize și jocuri, o seară în care povestea lui Moş Crăciun s-a scris într-un Dojo, în Lugoj, o seară în care practicanții de Aikido de la Clubul Wago- Kan Lugoj au trăit clipe de basm!

Efortul lor depus de-a lungul timpului a fost răspălătit de Moş Crăciun, cal care iubeşte copiii cuminţi.

Maria ROGOBETE

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.