Moş Crăciun cu plete dalbe a trecut şi pe la Clubul Wago-Kan

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Antrenamentul de luni seară era aproape de final. Aikidocii lugojeni, mici, mari, fete şi băieți, sunt prinşi în farmecul şi armonia acestei arte marțiale, o artă care îți încarcă mereu sufletul cu linişte şi voință, îți încarcă fizicul şi psihicul cu încrederea pe care trebuie să o ai pe drumul vieții, ochii lor strălucesc în albul imaculat al chimonoului iar tehnicile parcă s-au transformat într-un dans ce te face să intri într-o lume necu-noscută…

Deodată se deschide uşa Dojo-ului şi farmecul acestei seri se transformă în magie, toți aikidocii rămân surprinşi de această apariție- Oooo… este Moş Crăciun, Dumnezeule, nu cred!

Cuvintele se transformă într-o tăcere deplină, curioasă. Moșul păşeşte în Dojo cu sacul în spate, salută practicanții de aikido şi se aşează obosit pe o bancă lăsând să cadă sacul pe tatami.

Magia şi-a deschis cartea la pagina “bucurie”. Copiii şi adulții l-au întâmpinat cu inima deschisă, cu poezii şi colinde, dar şi cu tehnicile de aikido pe care le-au învățat.

Moş Crăciun, impresionat de aceste ființe extraordinar de frumoase, a deschis sacul său mare şi încăpător, din care cadourile au început să curgă în avalanşă, astfel că ele au ajuns la toți aikidocii.

A fost o seară de vis, o seară plină de surprize și jocuri, o seară în care povestea lui Moş Crăciun s-a scris într-un Dojo, în Lugoj, o seară în care practicanții de Aikido de la Clubul Wago- Kan Lugoj au trăit clipe de basm!

Efortul lor depus de-a lungul timpului a fost răspălătit de Moş Crăciun, cal care iubeşte copiii cuminţi.

Maria ROGOBETE

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.