Monștrii pe patru roți, la Lugoj. Trei zile de spectacol Monster Truck Motor Show

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

The Latin American Mission – Christopher Team aduce la Lugoj unul dintre spectacolele care au încântat deja zeci de mii de iubitori de mașini, informează LugojInfo.ro. Spectacolul Monster Truck Motor Show ajunge în orașul nostru și va avea reprezentații timp de trei zile, pe 28, 29 și 30 iunie, de la ora 20:00.

Locația acestui spectacol, în premieră pentru Lugoj, este strada Buziașului.

„Pasionații de motorsport, off-road și de binecunoscutele monster truck-uri americane au șansa unică să urmărească un număr de neegalat cu celebrele mașini cu roți gigantice pe care le-au văzut doar în filmele de acțiune.

„Monștrii” care cântăresc peste 4 tone vor „zbura” peste mai multe mașini, pe care ulterior le vor strivi, și vor face și o demonstrație freestyle. Nu vor lipsi „Globul Morții”, drifturi unice, numere de comedie, dar și cascadori care vor executa sărituri și treceri prin foc.

„Vă invităm la Monster Truck Motor Show pe toți împătimiții sportului cu motor, amatorii de adrenalină și spectacol, dar și pe copiii însoțiți de părinți sau bunici. Toată lumea va avea parte de o experiență senzațională”, au transmis organizatorii acestui eveniment. (N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.