Miruna Pricop, de la CSS Lugoj, locul 1 pe țară la junioare 3 pe 400 de metri garduri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Secția de atetism a Clubului Sportiv Școlar Lugoj a înregistrat un nou succes național.

În proba feminină de 400 de metri garduri, din finala Campionatului Național FRA de juniori 3, desfășurată în perioada 14-16 iulie 2017, pe stadionul „Iolanda Balas Soter” din București, competiție care a reunit peste 400 de atleți, Miruna Pricop, de la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, a urcat pe prima treaptă a podiumului, cucerind titlul de campioană a României, cu timpul de 67 de secunde și 97 de sutimi, performanță prin care și-a doborât atât propriul record pe această distanță, cât și recordul CSȘ Lugoj, deținut din 2010 de Diana Franțescu (69.46 secunde).

Miruna Pricop, din generația 2002, pregătită la CSȘ Lugoj de profesorul Adrian Vrudnik, a alergat și în finala de 100 de metri garduri, fiind cronometrată cu timpul de 16 secunde și 19 sutimi, pe locul 5.
Miruna Pricop s-a alăturat astfel pe lista campioanelor naționale din ”pepiniera” Clubului Sportiv Școlar Lugoj în actualul sezon în aer liber al competițiilor FRA de copii și juniori, după ce proba feminină de aruncare a suliței a fost câștigată la categoria copii 1 a Campionatului Național de colega sa de club Andrada Vînătu, din generația 2004, cu o performanță de 37 de metri și 57 de centimetri, record personal într-un concurs în care Iasmina Bozdog (n. 2005; CSȘ Lugoj) a aruncat 28,78m.
O clasare pe podium pentru CSȘ Lugoj și în proba de ștafetă la copii 2, locul 3 la 5×80 de metri fete prin Dana Cazacu, Timeea Costa, Miruna Magheț, Patricia Petrescu și Sarah Bozdog, eleve din generația 2007, Timeea Costa izbutind și o clasare pe poziția a 5-a în proba de 800 de metri.

Tot locul 5 și pentru colegul de generație și de club Alin Oprescu în triatlonul la grupa de vârstă copii 2, cursă în care Beniamin Velic, din generația 2006, s-a clasat al 6-lea, poziție înregistrată și de Natalia Dragoș la triatlonul categoriei copii 3, fete.

Nicolae SILADE

Despre admin 6441 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.