Miracolul vieţii. Tripletele absolut identice scriu istorie, în Anglia. Se întâmplă o dată la 200 de milioane de naşteri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Trei fetiţe nou-născute din Anglia scriu istorie. Sunt triplete identice, iar asta se întâmplă o dată la 200 de milioane de naşteri. Cuplul care a dat naștere unor tripleți identici, a reușit în cele din urmă să-și aducă fiicele acasă. Cele trei fetițe, Harper-Gwen, Marvella și Evelyn, au venit pe lume în urma unei sarcini care s-a încheiat cu nouă săptămâni mai devreme, pe 31 martie. Acum,  ele se află acasă cu tatăl lor, James Casper, în vârstă de 26 de ani, și cu mama lor, Jenni Casper, în vârstă de 27 de ani.

Bebelușele au avut ocazia să-și întâlnească și surorile mai mari, Danica, în vârstă de zece ani, și Gabriella, în vârstă de patru ani. Inițial, cuplul a fost informat că așteaptă gemeni, dar au rămas „fără cuvinte” când au aflat că, de fapt, vor avea tripleți în timpul ecografiei de 12 săptămâni a lui Jenni. Ulterior, au descoperit că tripleții sunt identici în timpul ecografiei de 20 de săptămâni. Părinţii lui Harper, Marvella şi Evelyn le-au pus iniţial brăţări cu numele, pentru că altfel nu le deosebeau. Acum le-au făcut locuri fixe pentru fiecare şi scaune diferite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.