„Mi-a dat 3.000 de dolari să-i fac temele”. O profesoară meditează copiii miliardarilor din Dubai

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O tânără profesoară din Statele Unite s-a mutat în Emiratele Arabe Unite, unde a început să mediteze copiii milionarilor.

Americanca de 25 de ani face meditaţii cu copiii milionarilor şi miliardarilor care au făcut bani din investiții în petrol sau startupuri tech.

Una dintre familiile la care a fost angajată locuia într-unul dintre cele mai scumpe apartamente din Dubai, cu un salon special unde erau expuse opere de artă, un salon de masaj, sală de sport şi cinema.

Locuinţa se întindea pe 5 etaje, avea lift privat şi câini de pază la uşă.

„Unul dintre elevi avea propria lui sală de clasă acasă, care era mai bine dotată decât orice ai vedea vreodată într-o școală normală”, spune tânăra.

Un copil i-a spus că o va plăti cu 3.000 de dolari în plus doar ca să facă tema în locul lui. Părinții o răsplăteau cu multe cadouri și se întreceau pentru serviciile ei oferind sume tot mai mari, chiar dublu sau triplu.

Când i se stricase maşina, mama elevului i-a oferit 7.000 de dolari pentru reparaţii. Aceeaşi familie i-a mai dat, la finalul anului, 20.000 de dolari drept bonus.

De multe ori, americanca era invitată în vacanţe, împreună cu familiile care o angajaseră pentru a le oferi lecţii copiilor.

Carmen Melania BIZĂU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.