Marian Costea: De ce am hotărât să candidez [P]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Clasa politică de la noi, cu mici excepţii, a dezamăgit şi mă simt dator faţă de această ţară să îmi asum responsabilitatea de a candida. Este foarte important să ne implicăm cu toţii în aceste alegeri şi să nu mai permitem să ajungă din nou în parlament politicieni care au avut mandate în guvern fără să aibe rezultate pentru noi, oamenii de rând, care le-am acordat votul de încredere. Aceşti oameni au demonstrat că nu sunt capabili, motiv pentru care consider că este imperios necesar să dăm o şansă şi celor care îşi doresc cu adevărat să lupte pentru un viitor mai bun. Sunt un lugojean care iubeşte acest oraş, care iubeşte această ţară şi mă voi lupta până în ultima clipă pentru principiile cu care am fost crescut.

– Sunteţi candidatul Partidului Mişcarea Populară, ce planuri politice aveţi?

  • Nu mi se pare firesc ca în anul 2016 să se moară din cauza bolilor luate din spitale, nu mi se pare firesc ca în 2016 România să fie una din ţările cu cei mai puţini kilometri de autostradă, cum de altfel nu mi se pare normal ca agricultorii să depindă în proporţie de 80 % de condiţiile meteorologice, deoarece sistemele de irigaţii sunt inexistente. Noi venim cu soluţii reale pentru rezolvarea problemelor mai sus menţionate, nu promitem oamenilor ceea ce nu putem realiza. Oamenii merită să fie trataţi cu respect şi să nu mai fie minţiţi cum au fost până acum!

– Care este poziţia românilor faţă de partidele contracandidate?

marian-costea1a1– În aceste două săptămâni de campanie ce au trecut constat în fiecare zi tot mai mult că lumea s-a săturat să fie amăgită de partidele care au fost la guvernare, PSD şi PNL, şi îşi doresc un minim de respect, iar acest respect îl găsesc la noi, în Partidul Mişcarea Populară, deoarece am venit onest în faţa oamenilor cu soluţii concrete. Suntem un partid tânăr şi calificat, iar ceea ce avem în programul politic este bazat pe oamenii foarte bine pregătiţi, cu o vastă pregătire.

– Ce aşteptaţi de la oameni în aceste alegeri?

  • Consider vital ca în aceste alegeri să se ţină cont de faptul că partidele aflate până acum la putere nu au reprezentat oamenii care le-au acordat votul de încredere, căci dacă era să fie aşa, acum nu aveam cel mai scump combustibil din Europa, nu aveam aproape cea mai mare rată de abandon şcolar din Europa, nu aveam copii care să meargă pe jos 10 km până să ajungă la şcoală, şi multe, multe altele.
Comandat de PMP Timis. Publicat de AL LUGOJPRESS SRL. Cod mandatar financiar: 11160002.

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.