Manevre în Primăria Lugoj. A fost anulată o licitație dubioasă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primarul Claudiu Buciu a anulat o licitație cel puțin dubioasă pe care angajații din administrația locală au realizat-o pe bani publici.

O firmă lugojeană care se ocupă cu activități veterinare, și care are în administrare și fostul adăpost de câini fără stăpân al primăriei, a câștigat o licitație de tăiere a 200 de arbori din pădurile orașului.

Firma nu numai că nu are cod CAEN pentru aceste activități, dar nici vorbă de utilaje pentru aceste lucrări minuțioase.

Suma pe care primăria a atribuit-o pentru lucrare a fost de 42.000 de lei. Întrebat despre această licitație, primarul s-a declarat șocat de ceea ce au putut face colegii lui din primărie.

„Firma nu are utilaje și nici obiect de activitate pentru așa ceva. Colegii mei din primărie au atribuit lucrarea, evident că am anulat-o imediat ce am aflat”,

a declarat primarul Buciu pentru Lugojeanul.ro

Deocamdată, edilul șef al orașului nu a anunțat dacă va lua unele măsuri împotriva colegilor care au „reușit” această licitație. Surse din cadrul primăriei spun că de vină ar fi angajații mai vechi, din fost administrație, care au rămas înzestrați cu vechi obiceiuri cum sunt atribuirea de lucrări la firme de casă.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.