Make it! Race it! Recycle it! a ajuns la cea de-a cincea ediție

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Make it! Race it! Recycle it! este o competiție sportivă neconvențională unică în România, dedicată Protecției Mediului și care se va desfășura în aer liber, pe râul Bega în Timișoara, Sâmbătă 11 Septembrie 2021.

Echipele participante își vor construi câte o ambarcațiune folosind doar materiale recuperate și reciclabile și vor concura cu ea alături de celelalte echipe înscrise în competiție.

Înscrierile se pot face până cel târziu în 20 August 2021. Detalii pe http://ecostuff.ro/make-it-race-it-recycle-it/ și în regulamentul competiției. Cei interesați pot urmări evoluția evenimentului și pe Facebookhttps://www.facebook.com/events/798384324211766.

Make it! Race it! Recycle it! este singura competiție de acest gen din România și militează pentru un stil de viață prietenos cu mediul. Conștientizarea importanței protecției mediului și implicit a colectării selective și a refolosirii/reciclării a stat la baza ideii de organizare a acestui eveniment.

„Gândit ca un exercițiu de educație ecologică alternativă, în care participanții învață să refolosească într-un mod care stimulează creativitatea și lucrul în echipă, proiectul te scoate puțin din zona de confort, încurajează gândirea laterală și stimulează creativitatea. Ne bucurăm că numărul și diversitatea participanților crește și sperăm să prindă curaj cât mai mulți și să participe la această ediție.”

– EcoStuff Romania

Eveniment organizat de EcoStuff Romania. Printe echipajele care și-au anunțat deja participarea se numără AKWEL, DS Smith, Dalli, Decathlon, Draexlmaier, Hella, NOKIA, ZF, Valeo, Marele Ecran, Action for People. Parteneri: DS Smith, AKWEL, Sponsori: Decathlon, Valeo, ZF

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.