Lumea nebună în care trăim

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cele mai multe știri din ziua de azi par de noaptea minții. Iar cine încearcă să le înțeleagă rostul sau să le mai și comenteze poate fi considerat de-a dreptul nebun. De aceea noi am hotărât, convinși că după noapte vine zi, să vi le prezentăm, din când în când, pe scurt, fără comentarii, dar cu îndemnul să vă detașați de ele, ca să nu vă influențeze negativ. Iată selecția de azi:

♦ „Oamenii de știință au creat șoareci cu doi tați biologici. Asta înseamnă că, în viitor, cuplurile de același sex pot avea împreună un copil biologic”

♦ „Cu ocazia Zilei Femeii, un bărbat trans-identificat a fost distins cu premiul „Femei internaționale de curaj”

♦ „În timp ce bisericile ortodoxe sunt închise și preoții sunt arestați și agresați, la Kiev se urmărește legiferarea căsătoriilor între persoanele de același sex.”

♦ „O nouă descoperire terifiantă: inteligența artificială, concepută pentru a ne citi gândurile?”

♦ „În timp ce o tânără sexy-parlamentară făcea fotografii la un eveniment, un boșorog parlamentar îi poza fundul”

♦ „Cercetările privind radiațiile 5G arată că acestea pot duce la demență și boala Alzheimer”

♦ „Țarul covidului din Marea Britanie, arafatul britanic, a vorbit despre injectarea oamenilor cu microcipurile lui Bill Gates”

♦ „Un studiu al Ministerului Sănătății din Israel, ascuns sub preș de autorități, arată că vaccinul covid crește riscul de deces și atac de cord”

♦ „Fostul șef al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, Robert Redfield, a declarat în fața Congresului American că Anthony Fauci și agențiile americane au finanțat cercetări care au dus la apariția virusului în laboratorul din Wuhan, China”

♦ „Un tânăr italian de 16 ani a suferit un atac de cord pe telescaunul din stațiunea de schi Prali și a murit după patru zile, fiind dezmembrat de organe”

♦ „Un participant la semimaratonul Elche a încetat din viață la finalul cursei. Avea doar 21 de ani”

♦ „O fată de 17 ani, sănătoasă și activă, a suferit brusc un stop cardiac în timpul unui concurs de majorete”

♦ „Costa Titch, un rapper de 28 de ani, a murit după ce s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert din Johannesburg, Africa de Sud”

♦ „Isaiah Abels, un luptător de MMA în vârstă de numai 21 de ani, a suferit un stop cardiac în timpul meciului”

♦ „O tânără de doar 20 de ani, studentă în Iași, a murit din senin, deși nu era bolnavă, probabil în urma unui stop cardio-respirator”

♦ „Un celebru DJ, Jason Kaye, s-a stins din viață la vârsta de doar 54 de ani”

♦ „O tânără din Constanța a murit la doar 32 de ani, împreună cu copilul ei nenăscut. Era însărcinată în luna a 9-a, când a suferit un stop cardio-respirator”

♦ „În Timișoara, vacciniștii cad pe terenul de joc ca popicele. Un medic de familie localnic s-a stins subit în joc. Un timișorean vaccinat a decedat prematur”

♦ „Un studiu publicat în prestigiosul Journal of Clinical Experimental Immunology arată că vaccinul anti-covid a crescut numărul de infectări, de spitalizări și decese”

♦ „Zahărul „fabricat” în România este „produs în Ucraina” și, posibil, iradiat”

♦ „Biserica Catolică din Germania va oficia ceremonii religioase de căsătorie pentru cuplurile gay”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.