Lugojul, din nou campion la volei! C.S.Ș. Lugoj-junioare câștigă titlul național 

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Calificată spectaculos în dauna gazdelor în turneul final al campionatului național după ce s-au impus în toate cele trei meciuri jucate în grupa semifinală de la Cluj-Napoca, echipa de junioare a Clubului Sportiv Școlar Lugoj a obținut, de o manieră spectaculoasă, medaliile de aur în cea mai importantă competiție juvenilă a voleiului,  la Turneul Final al Campionatului Național 2021/2022, în sala Mircea Albu a C.S.Ș. Timișoara.

Nepornind neapărat din postura de favorite, dar având argumente pentru o evoluție cu șanse la podium, sportivele antrenate de Dorin Horvath au readus titlul național în vitrina clubului lugojean după cincisprezece ani, atunci când o altă frumoasă generație – lansată în performanță de profesorul Jan Cioloca (printre care Diana Balintoni, Loredana Calinciuc, Andreea Calinciuc, Andreea Smultea) și condusă de Dan Jitaru obținea suprema performanță la Baia Mare.

Performanță excepțională pentru sportivele C.S.Ș. Lugoj, lansate și modelate acum câțiva ani buni de profesoara Carmen Todros, din păcate privind, de undeva de sus, un rezultat superb care i-a fost dedicat la final.

După ce au cedat în jocul inaugural Daciei Mioveni cu 1 : 3, sportivele lugojene au realizat un adevărat tur de forță, obținând o serie de patru victorii (3 : 0 cu CTF Mihai I, 3 : 0 cu CSM Bucureşti şi  3 : 0 cu gazdele de la CSŞ Bega Timişoara, 3 : 2 cu Dinamo București) în, practic, finala pentru titlu) în patru zile și devenind cea mai bună formație a României în sezonul 2021-2022.

Încununare a unei cariere de excepție în juniorat, Georgiana Popa a confirmat ascensiunea din ultimii ani, contribuind decisiv la aurul obținut și fiind declarată cea mai valoroasă voleibalistă a turneului și MVP al competiției.

Felicitări tuturor, vom reveni !

Lotul C.S.Ș. Lugoj: Georgiana Popa, Andra Badiu-Savu, Patricia Bărbulescu, Mădălina Ioniță, Roxana Muntean, Luiza Roșie, Cristina Livadariu, Ana-Maria Motoș, Sandra Nistor-Popovici, Roxana Florea, Claudia Cimponeriu, Raluca Bucur.   

Antrenori: prof. Dorin Horvath, prof. LauraPetria.

Dan H. BRUDIU

FOTO 3
Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.