Lugojeanul Rushty lansează albumul „Fără Limite”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lugojeanul Mihai Rushty lansează albumul „Fără Limite”, proiect început la finele lui 2013 și care are două părţi. Prima parte, care include 7 piese, va fi lansată începând cu 16 februarie 2017, în fiecare joi, de la ora 19, pe canalul Youtube „Rushtyofficialchanel”, iar cea de a doua parte în iunie 2016.

Albumul a fost înregistrat în FreeStudio, din Lugoj, la realizarea lui contribuind Feenom (HaHaHa Production) Mădălin Munteanu (MdBeats) pe partea intrumentală, textele fiind semnate de Mihai Rushty. Coperta albumului a fost realizată de designerul Florin Dincă.

„Nu putea cânt ceva ce nu reprezintă. Momentan, proiectul „Fără Limite” are filmat un sigur videoclip, la piesa Mai bine, dar am luat în calcul încă unul, pentru o altă piesă, care probabil va fi realizat după lansarea primei părți a albumului”, ne-a declarat Mihai Rushty.

Programul lansării pieselor:
16 Februarie – Rushty – Drumul către casă
23 Februarie – Rushty – Mai bine
2 Martie – Rushty – Istorie
8 Martie – Rushty – Noaptea
15 Martie – Rushty – Fum
22 Martie – Rushty – În aer
29 Martie – Rushty – Efectul

Piesele pot fi descărcate free, de pe canalul Youtube „Rushtyofficialchanel”, iar pentru cine le dori şi în format fizic pe comandă, la tel. 0723.728.344 sau email: rusty_mihai@yahoo.com

AL PRESS

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.