Lugojeanul Ilie Cosmin Sorin, cel mai rapid pompier din lume, multiplu campion mondial la WPFG

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lugojeanul Ilie Cosmin Sorin, căpitan și comandantul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, este cel mai rapid pompier din lume, fiind declarat campion mondial la proba de 800 m, în cadrul Jocurilor Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, organizate la Los Angeles.

Ilie Cosmin Sorin este, de fapt, multiplu campion mondial. Comandantul Detaşamentului de Pompieri din Caransebeş a încheiat de șapte ori pe podium participarea la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor (WPFG), care se desfășoară zilele acestea în Los Angeles, SUA.

După reuşita extraordinară la proba 800 metri, unde a obţinut prima medalie de aur, dovedind că este cel mai rapid pompier din lume, căpitanul Ilie Cosmin Sorin, comandantul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, a continuat seria rezultatelor frumoase. El a mai obținut o medalie de aur la proba de alergare 400 m liber. Alte trei medalii de argint le-a obținut la probele de triplu salt, ștafete de 4×100 m și 4×400 de m. În plus, căpitanul a mai câștigat două medalii de bronz, obținute în probele de 100 m liber şi săritură în lungime. (N. S.)

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.