Lugojeanul Fedor Masnița a fost ales președinte interimar al filialei PMP Timiș

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Duminică, 8 mai 2022, s-a desfășurat la Iași Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară, sub conducerea președintelui Cristian Diaconescu.

În cadrul acestei întruniri, a fost luată o decizie importantă pentru organizația din Timiș si pentru cetățenii din județul nostru. Cu unanimitate de voturi, echipa lui Fedor Masnița a fost votată pentru conducerea interimară a filialei PMP Timiș.

„Obiectivul meu este acela de a coagula susținatorii noștri din localitățile unde încă nu avem organizații locale statutar construite și de a pregăti alegerile interne pentru organizația PMP Timiș. Sunt măndru de colegii mei care sunt aleși locali si îi voi sprijini în continuare pentru a ramăne implicați în comunitațile lor. Apreciez că ei ne reprezintă cu deminitate. Apreciez că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid de dreapta creștin democarat care și-a respectat promisiunile, un partid care luptă curat și cinstit pentru interesul roamânilor. Un partid cu șanse reale de a oferi un candidat la alegerile prezidențiale din 2024  în persoana domnului Președinte Cristian Diaconescu. Sunt parte și voi rămane un garant al proiectului de țară România Respectată”.

a declarat Fedor Masnița după numirea in funția de Președinte al organizației PMP Timiș.

„Fedor Mașnita se bucură de încrederea și sustinerea liderilor PMP Timiș, fiind membru al partidului nostru încă din 2015. El a ocupat funcția de Vicepreședinte la nivel județean în cadrul vechii echipe până în anul 2017, a reprezentat cu mândrie locuitorii Municipiului Lugoj ca și ales local și s-a implicat activ începând cu anul 2021 alături de domnul Negruț Clement în organizarea filialei noastre”,

a comunicat Biroul de presă al PMP Timiș.

Despre admin 6573 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.