Lugojeanul Daniel Mitar a urcat pe podium la World Massage Super Cup

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În perioada 21-23 octombrie 2022, la Sibiu a avut loc prima ediţie a Cupei Mondiale la Masaj (World Massage Super Cup), precum şi cea de-a treia ediţie a Campionatului Naţional de Masaj din România.

În competiţii s-au înscris peste o sută de terapeuţi, din 15 ţări, de pe două continente (Europa şi Asia).

De la Lugoj a participat la această competiţie Daniel Mitar, cunoscut pentru tehnicile şi specializările în domeniu. Lugojeanul a reuşit să obţină locul III la Campionatul Național de Masaj în categoria Freestyle Asian. Felicitări, Daniel Mitar!

Rezultatele Cupei Mondiale a Masajului/ World Massage Super Cup şi de la Campionatul Naţional de Masaj au fost publicate pe site-ul www.cndm.ro şi pe paginile de socializare, www.facebook.com/asociatiademasaj, www.facebook.com/cndm.ro.

„Prin participarea pentru prima dată la Campionatul Național de Masaj, am avut parte de o experiență deosebită, dozată cu emoții și bucurii! Am avut satisfacția de a întâlni terapeuți și jurați din România, dar și din străinătate, de la care am avut ce învăța! Vă invit să descoperiți beneficiile masajului!”, ne-a declarat Daniel Mitar.

Denisa GREGA

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.