Lugojeanca Adelina Bot crede în minuni, dar așteaptă doar una. Să-i fim alături!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Se spune că pentru toate există o vreme, iar acum e vremea să fim din nou solidari. Adelina Bot, o lugojeancă de 35 de ani, are mare nevoie de ajutorul nostru. Diagnosticată cu mastoză fibrochistică difuză, tumoră Phyllodes și fibroadenom, aceasta necesită urgent o operație de mastectomie totală bilaterală, pe fondul unei predispoziții genetice de cancer la sân.

În ciuda eforturilor depuse, tânăra nu a reușit să strângă suma necesară operației, singurul venit al familiei fiind salariul soțului și alocațiile celor două fiice, în vârstă de 10 și 17 ani. Costurile intervenției chirurgicale se ridică la 5.500 de euro, tratamentul ulterior urmând a fi stabilit după analiza histopatologică a formațiunilor tumorale.

Împreună putem contribui la recâștigarea sănătății Adelinei, care ne-a mărturisit că are o singură dorință: să își vadă fetele crescând. Umanitatea a rămas cu noi în ciuda vremurilor grele, iar apartenența la comunitate ne obligă să nu lăsăm pe niciunul de-al nostru în urmă. De aceea, vă rugăm pe toți cei care puteți ajuta să o faceți cu inima deschisă, indiferent de sumă.

Datele pentru donații sunt:
CEC Bank
Pentru donații în lei: RO25CECEB00008RON1007796
Pentru donații în euro: RO33CECEB000B2EUR1443562
Titular cont: Bot Adelina-Lidia

Într-o lume în care putem fi orice, noi alegem să fim alături de cei aflați în nevoie. Donează și tu pentru Adelina!

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.