Litoralul pentru toţi. Unde te poţi caza cu 40 de lei pe noapte

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Peste 50 de hoteluri pun la dispoziţie aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. În cadrul programului „Litoralul pentru Toţi”, tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte. Românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul „Litoralul pentru Toţi”, care se desfăşoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Până în prezent, 54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre vor participa la acest program, punând la dispoziţia turiştilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. Românii care merg în staţiunile romaneşti de la Marea Neagră până pe 20 iunie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 40 de lei de noapte prin programul „Litoralul pentru toţi”, aflat la a 38-a ediţie şi lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.

Tarifele sunt cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun și costă 80 lei/noapte pentru 2 persoane. La polul opus, se află staţiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plăti pentru un sejur de minimum 5 nopţi, care include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte.

Turiştii care vor să se cazeze în Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minimum 4 nopţi. Programul „Litoralul pentru Toţi” e singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de către cei care nu le-au consumat încă. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.