Lidl România este singurul retailer care le oferă angajaților din magazine două zile libere de Paște

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Echilibrul dintre viața personală și cea profesională face parte dintre principiile care ghidează relația dintre Lidl și angajații săi. Pentru ca aceștia să poată petrece Paștele alături de cei dragi, conducerea Lidl România a decis și anul acesta ca toți angajații din cele peste 200 de magazine din întreaga țară să beneficieze de două zile libere cu acestă ocazie. Astfel, magazinele Lidl sunt închise pe 16 și 17 aprilie, în prima și a doua zi de Paște.

Clienții Lidl pot face cumpărăturile pentru pregătirea mesei de Paște până pe 15 aprilie inclusiv, urmând ca activitatea magazinelor să fie reluată pe 18 aprilie.

Lidl România are în prezent o rețea de peste 200 de magazine la nivel național și peste 5000 de angajați, dintre care peste 4000 lucrează în magazin. Decizia Lidl de a oferi două zile libere de Paște și de Crăciun angajaților din magazine completează demersurile companiei de a răspunde nevoii de timp liber a angajaților. Pe lângă zilele libere acordate cu ocazia celor două sărbători, angajații din magazinele Lidl beneficiază și de zile de concediu ce cresc progresiv în primii trei ani de activitate în companie.  În plus, Lidl este retailerul cu cele mai mari salarii în rândul angajaților din magazine, cel mai mic salariu în companie fiind de 2315 de lei brut, cu bonuri de masă incluse.

Despre Lidl

Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa.

Lidl are aproximativ 215.000 de angajați. Dinamismul în implementarea de zi cu zi, tăria care derivă din asta și corectitudinea în interacțiunea cu celălalt caracterizează munca la Lidl, indiferent de granițe. De aceea, Lidl a fost desemnat Top Employer la nivel european, precum și național, în România, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia și Slovacia.

AL PRESS

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.