Lidl oferă tuturor angajaților săi din magazine două zile libere de Crăciun

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Conducerea Lidl a decis să ofere și în acest an tuturor angajaților din magazine două zile libere de Crăciun, pe 25 si 26 decembrie. Mai mult, în luna decembrie angajații retailerului au primit tichete cadou, iar Sfântul Nicolae a adus daruri din partea companiei pentru copiii angajaților.

Perioada sărbătorilor de iarnă generează o creștere a activității în domeniul comerțului, însă pentru compania Lidl satisfacția angajaților și echilibrul dintre viața profesională și cea personală sunt prioritare. Din acest motiv, Lidl acordă o zi în plus de odihnă cu ocazia Crăciunului, respectând nevoia de timp liber a angajaților. Astfel, aceștia vor beneficia de zile libere atât pe 25, cât și pe 26 decembrie, pentru a se bucura de momentele de sărbătoare alături de cei dragi. Lidl este singura companie de retail din România care oferă echipei sale două zile libere cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, luna decembrie a adus angajaților tichete valorice cadou, iar copiii acestora au primit daruri din partea companiei, cu ocazia Sfântului Nicolae.

Clienţii Lidl vor putea cumpăra produsele necesare pentru pregătirea Sărbătorii de Crăciun până pe 24 decembrie inclusiv, urmând ca angajații magazinelor Lidl din toată țara să își reia activitatea începând cu data de 27 decembrie.

Rețeaua Lidl România numără, în momentul de față, un total de 205 magazine în toată țara și peste 4.500 de angajați.

Cu această ocazie, Lidl România dorește să le mulțumească tuturor angajaților și clienților săi și le urează „Sărbători fericite!”.

actualitatea-centrul-logistic-lidl-lugojDespre Lidl

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu  mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.