Licitații pentru obiecte de artă și tablouri

Daca iti doresti sa iti pui la adapost economiile sau sa le investesti in obiecte care sa valoreze foarte mult chiar si odata cu trecerea timpului, atunci cu siguranta obiectele de arta si tablourile reprezinta o alegere foarte inspirata. Exista multi specialisti care recomanda investitia in astfel de bunuri. Atunci cand vine vorba despre achizitionarea de obiecte de arta sau de tablouri, cea mai la indemana optiune o reprezinta licitatiile organizate in cadrul galeriilor de arta sau al caselor de licitatii.

In situatia generata in ultimele luni de pandemia de COVID-19, multi dintre aceia interesati de licitatiile pentru obiectele de arta si tablouri s-au vazut nevoiti sa renunte la achizitionarea obiectelor dorite. Pentru a veni in intampinarea pasionatilor de obiecte de arta si a persoanelor dornice sa investeasca economiile in astfel de obiecte de valoare, casa de licitatii A10 by Artmark a continuat organizarea de licitatii tablouri, obiecte de arta, bijuterii sau ceasuri folosind in acest sens platforma online Artmark LIVE.

Succesul licitatiilor online in noul context epidemiologic

Daca la inceputul pandemiei intreaga lume era complet bulversata, incluzand aici si casele de licitatii sau galeriile de arta, odata cu lansarea licitatiilor online acest domeniu de activitate a renascut si s-a adaptat foarte bine noilor conditii impuse de contextul epidemiologic al ultimelor luni de zile. Fara doar si poate ca in primele luni in care licitatiile s-au mutat in mediul online numarul acelora interesati de astfel de evenimente nu a fost foarte mare.

Insa odata cu trecerea timpului tot mai multi au fost aceia care au constientizat ca aceste licitatii online au anumite avantaje. In primul rand vorbim despre continuarea activitatii caselor de licitatii chiar si in pandemie. Un al doilea avantaj il reprezinta siguranta de a participa la aceste evenimente online, fara riscul de infectie cu noul coronavirus. Vorbim apoi despre posibilitatea de a putea participa la licitatii obiecte de arta sau tablouri indiferent de locatie.

Cea mai buna dovada a succesului pentru licitatiile organizate prin intermediul platformei online este data de numarul foarte mare de persoane care au participat la licitatiile respective. Cu peste 1000 de participanti si cu mai bine de 500 de loturi de obiecte de arta vandute in urma licitatiilor organizate in acest mod, aceasta platforma de licitatii online s-a dovedit a fi alegerea numarul 1 pentru foarte multi dintre aceia pasionati de obiecte de valoare.

Licitatiile online continua pe platforma online Artmark LIVE

Avand deja experienta a mai bine de un an de zile cu organizarea de licitatii online organizate pe platforma Artmark LIVE, cei de la casa de licitatii A10 by Artmark vor continua sa scoata la licitatie o gama foarte diversificata de obiecte de valoare din categoria tablourilor, a obiectelor de arta, a bijuteriilor sau a ceasurilor. Pentru a putea participa la o astfel de licitatie in timp real nu tebuie decat sa stii ziua si ora evenimentului, iar apoi sa licitezi pentru obiectele de valoare dorite in functie de bugetul avut la dispozitie.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.