Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” a primit acreditarea Erasmus+

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” a primit acreditarea Erasmus+ în cadrul apelului de Proiecte de Acreditare – Educație școlară, în urma unei candidaturi depuse în luna octombrie 2021. Iată că, după cinci ani consecutivi de Școală eTwinning, liceul lugojean intră în marea familie a școlilor care își pot perfecționa profesorii și elevii accesând fonduri europene.

Instituțiile acreditate astfel de către ANPCDEFP (Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale) dobândesc acces simplificat la oportunități de finanțare ale Uniunii Europene în cadrul Acțiunii cheie 1 – Proiecte de mobilitate Erasmus+.

Beneficiarii direcți ai acestei acreditări vor fi profesorii și elevii instituției de învățământ lugojene, care, pe parcursul următorilor 5 ani, vor urma stagii de pregătire sau job shadow desfășurate în state europene, pentru a fi la curent cu ultimele tendințe în educația secolului XXI sau pentru a-și dezvolta competențele de comunicare în limbi de circulație internațională.

Lista cu rezultatul selecției procesului de Acreditare Erasmus+ runda 2021 poate fi vizualizată pe pagina https://www.erasmusplus.ro/rezultate-selectie-2

Succes tuturor profesorilor si elevilor ce vor contribui la implementare!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.