LicArt, cel mai mare concurs din Romania

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Este în plină desfăşurare ediţia a 16-a a celui mai mare concurs de arte – LicArt, coordonat de omul de cultură Radu Herjeu şi organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei.

Asta înseamnă că, dacă eşti licean, îţi place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie să intri imediat pe www.licart.ro şi să te înscrii. Motive ar fi destule. Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiţii (ele vor ajunge şi anul acesta la 15.000 de lei). Şi cu numărul de participanţi. Anul trecut au fost peste 1.500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut şi apreciat pentru talentul tău. Plus că site-ul concursului şi pagina lui de facebook sunt vizitate, zilnic, de mii de oameni! Să continuăm cu posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toată ţara şi cu şansa de a merge în cea mai tare Tabără de Creaţie, plină de work-shop-uri şi distracţie! Şi, foarte important, poţi fi remarcat de una dintre personalităţile marcante din domeniile fotografic şi literar care sprijină acest festival prin participarea la marile jurii, care desemnează câştigătorii.

În prima lună a concursului, s-au înscris peste 500 de liceeni. Până acum, au fost desemnaţi semifinalişti 69 dintre ei. Mai ai 11 săptămâni la dispoziţie să îţi înscrii în concurs fotografiile şi poeziile!

Prin toate componentele sale, concurs şi comunitate, LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură şi artă, printre prea puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi.

AL PRESS

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.