Lapte, biscuiți și mere de la Consiliul Județean Timiș pentru elevi și copiii de la grădinițe

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Consiliul Județean Timiș a anunțat că a lansat o licitație pentru furnizarea de lapte UHT. Luna trecută, Consiliul Județean Timiș a lansat licitații și pentru furnizarea de mere și biscuiți uscați.

Valoarea acestor licitații se ridică la 13,2 milioane de lei pentru mere și 30,5 milioane de lei pentru biscuiți.

Pentru lapte, valoarea licitației pentru județul Timiș se estimează între 41,1 și 52,3 milioane de lei, iar ofertele pot fi depuse până în data de 15 decembrie.

În vederea unei distribuții eficiente, județul Timiș a fost împărțit în 5 loturi: Timișoara, Lugoj – Margina, Voiteg – Deta, Buziaș – Pișchia și Jimbolia – Sânnicolau Mare.

Pentru fiecare lot sau zonă, se va încheia un acord-cadru pe o durată de patru ani școlari, urmând ca contractele subsecvente să fie atribuite anual, în funcție de bugetul aprobat.

Beneficiarii acestui program vor fi preșcolarii din grădinițele acreditate și autorizate, precum și elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular, inclusiv cei din învățământul special.

Fiecare preșcolar sau elev va beneficia de o porție zilnică de lapte UHT, iar valoarea acesteia nu poate depăși 1,11 lei.

    Denisa GREGA

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.