La mulţi ani, Școala Gimnazială Nr. 2!

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Porţile Şcolii Gimnaziale Nr. 2 din Lugoj, ajunsă la cea de-a treizeci şi şasea aniversare, s-au deschis larg în ziua de 11 noiembrie 2016.

Ca în fiecare an, la acest eveniment au participat, în calitate de invitaţi, oficialităţi, părinţi, preşcolari, foşti elevi şi, nu în ultimul rând, cadre didactice pensionate din şcoală.

Programul a început la ora 10, cu primirea invitaţilor într-o atmosferă festivă,  de către elevi îmbrăcaţi în personaje de poveste.

Cadrul festiv al şcolii a fost întregit prin expoziţii cu lucrări ale elevilor, având ca tematică toamna, activităţi adresate, în primul rând, comunităţii din care face parte şcoala, părinţilor, elevilor, cadrelor didactice, precum şi celor care au sprijinit activitatea educativă.

De asemenea, şirul lecţiilor demonstrative  a inclus şi programe artistice, ateliere de lucru, expoziţii cu obiecte realizate de copii, dar şi concursuri adresate elevilor de gimnaziu.

Acest moment aniversar a urmărit, ca de fiecare dată, consolidarea parteneriatului şcoală – familie – comunitate, prin evidenţierea rezultatelor activităţii educative desfăşurate la Şcoala Gimnazială Nr. 2.

Încheierea festivităţii, bucuria şi dinamismul elevilor au fost marcate printr-un flashmob în curtea şcolii, urmându-se tradiţia anilor precedenţi.

Şcoala Gimnazială Nr.2 mulţumeşte părinţilor, elevilor, cadrelor didactice şi, nu în ultimul rând, doamnei director Aurelia Voichescu, care a fost în permanenţă principalul sprijin în activităţile educative desfăşurate.

La mulţi ani Şcolii Gimnaziale Nr. 2 şi elevilor săi! La mulţi ani şi personalului didactic şi nedidactic care se ocupă de viitorul oraşului nostru, reprezentat de aceşti copii frumoşi şi deştepţi!

Tilore KORTNER

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.