La Lugoj a fost inaugurată cea de-a doua franciză BARRIER din Timiș – un concept revoluționar în domeniul tâmplăriei PVC

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

BARRIER, lider național în producția de tâmplărie PVC, a inaugurat în 31 august 2017, la Lugoj, pe str. Nicolae Bălcescu nr. 5 (vis-a-vis de fostul restaurant Dinamo), cea de-a doua franciză din județul Timiș.

„Prin magazinele specializate, dorim să oferim o gamă largă de servicii și produse adaptate oricărui client, produse inovatoare, cum ar fi ferestre placate cu aluminiu, culisante, cu ridicare, tehnică parasolară, dar și o consiliere corespunzătoare pentru a satisface orice exigențe în domeniu. Colaborăm cu furnizori de talie mondială, cum sunt Rehau, feronerie Roto, sticlă Saint Gobain, produsul finit  «Made în România» fiind executat în moderna fabrică din Bacău”, a declarat pentru Actualitatea, directorul regional Doina Bejan.

Având un nou concept revoluționar în domeniul PVC,  noile profile de ferestre și uși din PVC, de sinteză, SYNEGO, performanțe de top concentrate în 80 mm, fără a supralicita bugetele de achiziție, izolarea termică cu aceste profile fiind cu până la 50% mai ridicată, comparativ cu ferestrele standard actuale. S-a dovedit că ferestrele vechi reprezintă cea mai mare sursă de pierderi energetice din casă, cu implicații nefaste asupra bugetului și confortului familiei.

De asemenea, cu aceste profile, zgomotul se reduce cu până la 22 de ori, oferind o oază de liniște chiar în interiorul locuinței. S-a constatat că expunerea îndelungată la zgomot înalt și constant (datorită traficului, mașinii de cosit iarba a vecinului sau șantierului din apropierea casei) duce la dereglări psiho-somatice grave, fiind și un factor de acutizare a stresului, crescând și incidența bolilor cardio-vasculare.

Protecția contra spargerilor la acest tip de ferestre și uși este de până la 10 ori mai bună, în comparație cu ferestrele fără sisteme antiefracție. Oferta este de peste 220 de culori, în variantă lemn, culori solide sau culori aluminiu. Protecțiile din aluminiu pot fi vopsite în orice culoare RAL, iar fețele ferestrelor pot avea culori diferite: mahon la interior și antracit la exterior.

Firma BARRIER și-a propus să protejeze mediul cu tehnologia inteligentă, luând în considerare modul de utilizare a materialelor și consumul de energie pe durata ciclului de producție și utilizare a ferestrelor și ușilor. Se reciclează ferestrele vechi, iar materiile prime sunt recuperate, îmbunătățite și reintroduse în circuitul de producție, produsele firmei caracterizându-se printr-o durată mare de exploatare, incluzând produse ecologice, în procesul de producție reducându-se consumul de energie pentru protejarea mediului și, de asemenea, se utilizează soluții care aduc economii de energie și în exploatare, beneficiarii direcți fiind clienții.

Printre produsele oferite se află și rulouri exterioare pentru ferestre și plase speciale contra insectelor, precum și uși de garaj secționale, tip rulou, uși rapide, bariere, accesorii și  automatizări pentru porți. Orarul firmei din Lugoj este de luni până vineri, între orele 9 și 18.

Estera CIMPONERIU

Despre admin 6441 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.