La Făget se inaugurează noua Piață agroalimentară

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

 Joi, 30 martie 2017, orele 11, autoritățile locale din orașul Făget, împreună cu invitații la acest important eveniment, un număr de 30 de primari din județ anunțându-și prezența la inaugurarea acestei investiții, precum și reprezentanți ai Consiliului Județean Timiș, vor tăia panglica la noua Piață agroalimentară. Tototdată, va avea loc și sfințirea acesteia de către preoți.

Amenajată pe o platformă în suprafață totală de 4.200 metri pătrați, noua piață este acoperită cu copertine moderne și instalații de iluminat, având mobilier specific vânzării produselor agroalimentare, cântare electronice și standuri speciale pentru vânzarea florilor și a plantelor ornamentale. Piața agroalimentară va avea ca program de funcționare două zile pe săptămână, marți și vineri, având un număr de 324 de locuri de vânzare a produselor agricole la mesele amenajate sub copertine.

Hala pentru vânzarea de produse lactate, carne și produse din carne, având spații disponibile atât la parter, cât și la etaj, a fost construită pe o suprafață totală de 428 metri pătrați și este dotată cu vitrine frigorifice și frigidere, precum și grupuri sanitare, spațiul amenajat dispunând de un număr de 48 de locuri pentru vânzarea acestor produse.

Primarul orașului Făget, Prof. Marcel Avram, ne-a declarat:

„Înainte de toate, ne cerem scuze cetățenilor din Făget pentru deranjul produs în perioada lucrărilor și în numele constructorului pentru întârzierea survenită în finalizarea acestui obiectiv, dar, dincolo de toate acestea, apreciem că a fost o investiție necesară atât pentru locuitorii orașului Făget, cât și pentru cei din comunele învecinate. Producătorii din zona Făgetului și nu doar aceștia își vor putea expune produsele în condiții decente. Așadar, joi, 30 martie 2017, orele 11, vă așteptăm cu drag la inaugurarea Pieței agroalimentare din Făget, iar vineri, 31 martie 2017, va fi prima zi de târg făgețean în noua piață” .

Estera CIMPONERIU

 

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.