Kaufland a deschis primul magazin în Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Kaufland a deschis luni, 20 februarie 2017, primul magazin din Lugoj, cel de-al 113-lea din rețeaua sa din România. La eveniment au participat reprezentanții companiei, oficialități locale, reprezentanți ai unor instituții publice si jurnalisti.

Panglica inaugurală a fost tăiată de către Alina Argint, managerul Kaufland Lugoj, împreună cu primarul Francisc Boldea, iar preotul Cristian Cerbu a oficiat o slujbă de binecuvântare.

Noul magazin din Lugoj, cel de-al 113-lea din rețeaua Kaufland din România, este amplasat pe strada Timișorii, nr. 131, are o suprafață de vânzare de 2900 metri pătrați și propune clienților o gamă diversificată de produse de calitate, la prețuri reduse.

Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 8 – 21 și duminică între orele 8 – 18. Parcarea hipermarket-ului cuprinde 205 locuri pentru autoturisme și este dotată cu rastele pentru biciclete.

Odată cu deschiderea magazinului, Kaufland creează peste 90 de noi locuri de muncă și își consolidează poziția de cel mai mare angajator din România.

Raioanele magazinului includ: legume și fructe, produse proaspete cu servire asistată, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. De asemenea, noul magazin este prevăzut cu un punct Grill, unde clienții pot lua rapid o masă gustoasă.

Interiorul hipermarketului este amenajat în conformitate cu standarde moderne, oferind o atmosferă plăcută pentru cumpărături. În plus, magazinul beneficiază de o instalație de încălzire ecologică, care economisește resursele naturale prin recuperarea căldurii de la instalația frigorifică. Kaufland își respectă angajamentul față de mediu prin investiții sustenabile, utilizând doar energie verde, din surse regenerabile.

“Prin deschiderea unui nou magazin aducem mai aproape de români produsele proaspete, de calitate, la prețuri avantajoase. În oferta magazinelor Kaufland punem accent pe produsele făcute în România, regionalitatea fiind un aspect important în politica noastră de achiziții încă de la intrarea pe piață. Pe lângă sortimentul mare de produse făcute în România, aflat în continuă dezvoltare, derulăm programe ample de susținere a producătorilor români”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Lugojenii sunt așteptați în fiecare săptămână cu oferte promoționale și un sortiment variat de produse. Kaufland asigură prospețimea produselor prin trasee scurte de aprovizionare și livrări zilnice de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, ouă etc.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări, aflându-se în topul celor mai doriți angajatori din țară. Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la Categoria Locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţelor clienților, cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi preţuri atractive. Asumarea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii corporative Kaufland.

Descrierea magazinului

Raionul legume şi fructe

Un punct de atracţie este zona de legume şi fructe. Indiferent de anotimp, clienţilor le este oferită o gamă largă de fructe şi legume proaspete, articole de sezon, dar şi produse exotice.

Raionul de produse proaspete cu servire asistată

Cuprinde o gamă variată de articole din România, inclusiv specialităţi regionale, la preţuri avantajoase. Acest departament este completat de raionul cu autoservire de unde clienţii pot cumpăra specialităţi româneşti şi internaţionale.

Produse nealimentare

Pe lângă oferta variată de produse alimentare, Kaufland oferă şi articole atractive pentru casă, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon, la preţuri avantajoase, precum şi oferte speciale care se schimbă săptămânal.

Brutărie

La raionul de brutărie, clienții sunt așteptați cu un sortiment larg de produse de panificație. 100% din produsele de panificaţie din magazinele Kaufland sunt făcute în România.

Raioanele de alimente de bază, dulciuri și băuturi

În cadrul acestor raioane punem la dispoziția clienților o gamă diversificată de alimente de bază pentru toate gusturile, oferind calitate la prețuri reduse, dulciuri pentru cei mici și cei mari, precum și un portofoliu larg de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Raionul de produse de îngrijire personală și drogherie

Cuprinde un sortiment variat de articole de igienă, îngrijire personală, sănătate și frumusețe pentru întreaga familie.

Preţ, calitate, servicii şi program zilnic

Succesul magazinelor Kaufland se bazează pe o politică riguroasă de preţuri, însă nu numai preţurile mici fac din magazinul Kaufland un punct de referinţă pentru clienţi. Amabilitatea angajaţilor, precum şi numeroasele garanţii şi servicii ilustrează importanţa acordată satisfacţiei clientului de către Kaufland (Garanţia prospeţimii, Garanţia rapidităţii, Garanţia schimbului de produse, Super petrecere, Apel gratuit pentru taxi etc.).

Informații complete despre acestea pot fi accesate la următorul link: http://kauf.land/OJL. De asemenea, clienţii pot apela gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 18.00 sau pot accesa site-ul www.kaufland.ro.

Facilităţi pentru clienţi

Kaufland pune la dispoziţia clienţilor săi o clădire modernă, construită după toate standardele actuale, care oferă condiţii optime pentru a face cumpărături într-o atmosferă placută. Culoarele largi şi o compartimentare clară pe sortimente facilitează orientarea rapidă a clienţilor.

Protecţia mediului

Kaufland promovează păstrarea şi protecţia mediului. Eliminarea, separarea şi reciclarea deşeurilor sunt măsuri luate pentru protejarea practică a mediului. În acest sens, Kaufland foloseşte la transportul mărfurilor sisteme de ambalare returnabile.

AL PRESS

 

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.