Justițiarul de la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Proiectul pentru construcția noului spital din Lugoj scârțâie din toate încheieturile, iar cel care l-a făcut să scârțâie (și poate chiar să-l și dărâme în viitorul apropiat) este chiar managerul de proiect, care, acum, după ce a pierdut alegerile, pozează în justițiar.

De ce pozează în justițiar? Pentru că acum nu mai este nimic, nici demis, nici ales. Este doar „alesul nemaiales”.

Și cum întotdeauna s-a crezut ceva, cineva, și cum nu poate accepta să fie scos pe tușă, scormonește în documente, caută ceva de reclamat, de acuzat, și nu doar în jurul său, pe plan local, sau pe plan județean, ci chiar pe plan național și internațional.

Pentru că se pricepe la un singur lucru (hai, două): să facă scandal și să reclame.

După ce a acuzat mafia politică de la București, după ce a reclamat la EPPO – Biroul Timișoara, după ce a sesizat toate instituțiile europene cu atribuții în a cerceta cazul, scandalul a ajuns în Statele Unite, la Departamentul Apărării SUA, care, urmare a reclamațiilor sale, a deschis, prin Criminal Investigation Division, o anchetă cu privire la falsificarea semnăturii doamnei Christine Wormuth, Secretar al Armatei SUA.

Ce legătură au toate acestea cu spitalul cel nou de la Lugoj, vă veți întreba. Răspunsul nostru este simplu: pentru că justițiarul de la Lugoj vrea să facă ordine în lumea asta coruptă care se învârte în jurul său, iar pentru asta trebuie să-i reclame pe toți, de la vlădică la opincă, pentru că nimeni în lumea asta care se învârte în jurul său nu este atât de cinstit și de curat cum este el.

Vă dați seama ce persoană importantă a ratat Lugojul, nemaivotând un asemenea personaj de talie mondială, un justițiar internațional, intergalactic?

Păi să te lauzi cu o finanțare de peste 150 de milioane de euro, iar apoi să descoperi documente false, pe care tot tu le-ai acceptat la licitație, să scormonești mai departe și să descoperi, iar și iar, că aceleași documente false au fost folosite și în alte licitații asemănătoare de pe teritoriul României, în valoare totală de peste 1 miliard de euro, sau contracte semnate deja de peste 240 milioane de euro, câștigate cu aceleași documente false, nu e de ici-colea.

Dar ca să arate respectul său pentru Lugojeni (cu L mare doar pe Facebook), justițiarul de la Lugoj a inițiat o acțiune în justiție, solicitând instanțelor să oblige infractorii la plata unor despăgubiri în valoare de peste 300 milioane de lei pentru întârzierile cauzate.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.