Jocurile de păcănele preferate de jucătorii din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Locuitorii din Lugoj utilizează des jocurile de noroc pentru a se destinde, dar și pentru șansele de câștig pe care acestea le oferă. Chiar dacă legea potrivit căreia jocurile de păcănele nu se mai pot desfășura în localitățile sub 15.000 de locuitori nu se aplică aici, lugojenii s-au îndreptat tot mai mult spre jocurile de noroc online. 

Acest lucru este de fapt o tendință întâlnită și la nivel național, unde tot mai mulți utilizatori aleg să se înregistreze la cazinouri online. Când spunem cazinouri online includem și categoria de cazinouri mobile, care, la rândul lor, sunt tot mai populare în rândul jucătorilor. Utilizatorii de jocuri de noroc sunt atrași de faptul că realiza sesiuni scurte chiar și într-o pauză la locul de muncă sau oricând au câteva minute disponibile.

Opțiuni multiple

Pe lângă toate acestea, în cadrul cazinourilor online, utilizatorii au la îndemână o varietate mai mare de jocuri de noroc. Prin intermediul aceluiași cont poți plasa pariuri la evenimente sportive, să joci pacanele online sau să-ți încerci norocul la blackjack, ruletă și alte jocuri de noroc.

În plus, la cazinourile online ai parte de încă un avantaj important. Poți accesa jocuri de noroc gratis. În această categorie, utilizatorii aleg cel mai des pacanele gratis. Pentru a iniția o astfel de sesiune trebuie doar să alegi varianta demo a jocului dorit. Vei avea parte de același mecanism și funcții, doar că pariurile vor fi realizate cu fonduri virtuale și nu vei putea retrage câștigurile.

Top sloturi online

Jocurile de pacanele online domină platformele de cazinouri. Acest lucru se datorează și interesului crescut pe care jucătorii îl manifestă față de aceste jocuri. Toate cazinourile care dețin o licență de operare în România au sute de pacanele online.

Shining Crown

Cei mai mulți dintre operatorii oferă și opțiunea demo, prin care poți juca pacanele gratis. Unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele pe care poți să-l joci gratis este Shining Crown demo. Dezvoltat de EGT, Shining Crown este prezent pe majoritatea cazinourilor online. În unele cazuri, pentru a accesa Shining Crown demo trebuie să ai un cont de jucători, însă sunt și cazinouri care oferă accesul la această versiune fără cont.

Shining Crown are o temă clasică, populară în rândul sloturilor online, și anume fructe. Printre simbolurile jocului vei regăsi celebrele simboluri de cireșe, clopoței sau șeptari.

Printre funcțiile jocului vei regăsi și „Gamble”, prin care poți să-ți multiplici câștigurile realizate în fiecare rundă. Un rol important în popularitatea jocului îl joacă și funcția de jackpot progresiv. La Shining Crown poți câștiga patru premii jackpot progresive, ceea ce înseamnă că valoarea lor crește după fiecare rundă. Ține cont însă că premiile jackpot nu pot fi câștigate din cadrul sesiunilor demo. Pentru a avea șanse la acestea trebuie să realizezi pariuri pe bani reali.

Shining Crown demo poate fi accesat fără probleme și de pe dispozitive mobile, indiferent de sistemul de operare folosit.

Sweet Bonanza

Acest joc de pacanele online se află popular la nivel internațional. Îmbinarea de dulciuri și fructe într-o grafică plină de culori creează o atmosferă veselă și plină de energie.

Jocul aparține de Pragmatic Play, care a implementat în gameplay mai multe funcții interesante. Multiplicatorii din timpul rundelor gratuite îți pot înmulți câștigurile cu valori între 2x și 100x. Dacă vrei să ai acces direct la rundele gratuite speciale, poți să-ți cumperi accesul. Celebra funcție „Cumpără speciala” îți este oferită de Sweet Bonanza.

Burning Hot 

Acesta tot un joc dezvoltat de EGT, care are o tematică inspirată de fructe și simboluri clasice. Seria de păcănele de la Burning Hot este disponibilă în mai multe versiuni, principala diferență fiind numărul de linii de plată. Poți să-ți dai seama de acest lucru direct din denumirea jocului, Burning Hot 20, Burning Hot 100 etc.

Popularitatea acestui joc se datorează simplității, dar și a premiilor jackpot pe care le poți câștiga.

Este greu de alcătuit un top al jocurilor de păcănele deoarece utilizatorii își pot schimba preferințele de la o săptămână la alta. Este cert însă faptul că jocurile prezentate mai sus se află mereu printre alegerile jucătorilor din Lugoj, dar și din restul țării.

Multiplele avantaje oferite de pacanele online fac ca acestea să fie printre cele mai accesate tipuri de jocuri de noroc. Nu trebuie să fi un jucător experimentat pentru a începe să joci. Poți să ai noroc chiar da la primele rotiri. Totuși, înainte de a accesa un joc de noroc, nu uita că poți să le încerci și în versiunea demo, unde nu ai nimic de pierdut.

În plus, indiferent de tipul de joc de noroc pe care vrei să-l accesezi, chiar dacă sunt pacanele online sau blackjack, ruletă etc, nu uita să joci responsabil.

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.