Jandarmi și polițiști din două județe, în căutarea unui bărbat dispărut în munți

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Operațiune de salvare în Munții Poiana Ruscăi. Jandarmi și polițiști din două județe, implicați în căutarea unui bărbat care s-a pierdut în zona muntoasă Luncanii de Jos – Voislova. Un bărbat de 71 de ani a fost dat dispărut după ce a plecat de la Luncanii de Jos spre Oțelu Roșu.

Bărbatul a plecat cu mașina personală, încercând traverseze muntele și nu a mai ajuns la destinație. Alarma a fost dată sâmbătă dimineața, la ora 3.

Jandarmii, polițiștii din Lugoj și Făget, dar și cei din județul vecin au format echipe și au plecat în căutarea septuagenarului.

„Vineri, la ora 15.00, bărbatul de 71 de ani a plecat cu autoturismul personal din Luncanii de Jos și nu a mai ajuns la domiciliul din Oțelu Roșu, soția acestuia alertând organele de poliție despre faptul nu mai reușește ia legătură cu el.

Bărbatul a fost găsit sâmbătă dimineața, la limita dintre județe, blocat cu autoturismul pe un drum forestier neamenajat, acoperit cu zăpadă. Acesta a fost preluat de polițiști, în siguranță, și condus la cea mai apropiată unitate medicală pentru asistență de specialitate, starea de sănătate fiind bună, fără a prezența urme de violență sau vătămări”, au anunțat polițiștii cărășeni.

Oamenii legii recomandă șoferilor ca, înainte de a pleca la drum, se informeze temeinic despre condițiile meteo și starea drumurilor. Chiar și drumurile cunoscute pot fi imprevizibile pe timp de iarnă!

De asemenea, asigurați aveți suficient carburant, apă, haine groase și baterie la telefon, în cazul în care rămâneți blocați cu mașina. Apelați SNUAU 112 pentru a solicita în caz de nevoie sprijinul echipajelor de intervenție. (sursa)

Despre admin 6703 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.