Ioana Maria Moldovan a fost copilot în Raliul Moldovei

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea știrilor Focus, a participat în acest week-end la Raliul Moldovei care a avut loc la Bacău. Cu 80 de echipaje la start, transmis în exclusivitate de canalele Look Sport, Raliul Moldovei a fost câștigat de Adrian Răspopa urmat în clasament de Dan Gîrtofan și Adrian Teslovan.

Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV, de luni până joi, de la ora 22, Ioana Maria Moldovan a fost extrem de încântată de participare și a făcut o cursă memorabilă ca și copilot, în etapa de shakedown, în mașina cu numărul 5 a pilotului Cristi Dolofan. “Greu de explicat în cuvinte ce simți într-o astfel de cursă. Emoții, adrenalină, senzații tari pe care trebuie să le trăiești măcar o data în viață” spune Ioana Maria Moldovan. Înainte de a se urca în mașină cunoscuta prezentatoare i-a transmis pilotului că își lasă viața în mâinile lui și să o aducă teafără la finish, căci acasă o așteaptă un copil. Cu toate acestea, ea spune că:

`Nu mi-a fost frică nicio secundă pentru că am avut încredere în el și mi-a transmis multă siguranță. După cursă am discutat cu el despre mașini, despre raliuri și mai ales cât de importantă este legătura între pilot și copilot. Mi-a plăcut atât de tare experiența încât îmi doresc să o repet cât mai curând.”

Tot în acest week-end, Ioana Maria Moldovan a sărbătorit 5 ani de când a început să prezinte jurnalul de seară de la Prima TV așa că, în acest an, ea a sărbătorit printr-o prezență și o cursă memorabilă la Raliul Moldovei, de la Bacău. “Pe 4 iulie 2016 intram cu mari emoții în casele telespectatorilor odată cu știrile de seară de la Prima TV. Au trecut 5 ani plini pentru care le mulțumesc colegilor cu care fac echipă, dar în primul rând telespectatorilor pentru că sunt mereu pe recepție. Povestea continuă aici, la Prima TV, unde vă aștept de luni până joi, la Focus 22.”

a mai spus aceasta.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.