Inundații pe mai multe străzi din Lugoj. Un Tir a fost răsturnat de vânt

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Intervenții ale pompierilor în Lugoj, în urma avertizării Cod Portocaliu ce a vizat orașul și împrejurimile.

Ploaia torențială de miercuri a creat probleme la Lugoj, unde mai multe străzi au fost inundate.

Pompierii lugojeni au intervenit pentru evacuarea apei dintr-o curte, 2 garaje și 2 beciuri inundate în municipiul Lugoj. Reprezentanții societății locale de alimentare cu apă și canalizare au intervenit pe 3 străzi inundate.

Rafalele de vânt au doborât un Tir într-o parcare din apropiere de Lugoj. Potrivit polițiștilor, tirul se afla într-o parcare din apropiere de Lugoj și nu au fost înregistrate victime.

Canalizarea orașului nu a mai făcut față. Au fost inundate străzile: A.C. Popovici, Astalaș, Bocșei, Magnoliei, Splaiul Corneliu Coposu, Piața Agroalimentară, dar și alte zone.

„În contextul fenomenenelor meteorologice avertizate între orele 16:30 – 18:30, valabile pentru localitățile din zona Lugojului și împrejurimile Făgetului, pompierii lugojeni au intervenit pentru evacuarea apei dintr-o curte, 2 garaje și 2 beciuri inundate în municipiul Lugoj. De asemenea, reprezentanții societății locale de alimentare cu apă si canalizare au intervenit pe 3 străzi inundate. Nu s-au înregistrat victime”, au anunțat reprezentanții ISU Timiș.

Despre admin 6705 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.