Înscriere gratuită și premii de 35.000 lei la Cupa Max Ausnit 2021

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ești pasionat de ciclismul pe șosea, în viteză, în bătaia vântului, în echipă sau solitar? Atunci înscrie-te și pedalează la Cupa Max Ausnit în 31 iulie și 1 august în Lugoj și împrejurimi. Anul acesta se împlinesc zece ani de când sute de cicliști pedalează la cea mai palpitantă cursă de șosea din România! Ia cu tine și prietenii și participă la un eveniment creat special pentru voi!

A 10-a ediție a cursei de ciclism pe șosea Cupa Max Ausnit se va desfășura în 2021, pe parcursul a două zile: Sâmbătă, 31 iulie 2021, va avea loc o etapă de contratimp pe echipe. La înscriere, participanții vor putea forma echipe de câte 5 (minim 4) cicliști.

Se va lua în considerare timpul celui de-al patrulea rutier care trece linia de sosire. Traseul are lungimea de 24 km, cu 33 m diferență de nivel și se va desfășura cu traficul auto închis. Categoriile sunt open (se pot forma echipe mixte: masculin / feminin / licențiați / nelicențiați);

Duminică, 1 august 2021, se va desfășura etapa de fond. Un traseu cu lungimea de 125 km și 1.500 m diferență de nivel. Traficul va fi restricționat la o bandă pe sensul de mers. Etapa de fond face parte din Cupa Națională de Șosea pentru adulți.

Înscrierea este gratuită, iar fondul de premiere este de 35.000 lei. Premiile vor fi în bani și se vor acorda cumulând timpii celor două zile de concurs (timpul obținut la contratimpul pe echipe + timpul obținut la fond).

Dacă un sportiv participă doar la etapa de fond, i se va adăuga timpul ultimei echipe sosite în etapa de contratimp. Categoriile care se vor premia în urma celor două zile de concurs sunt: General, Elite masculin, Elite feminin, Elite U23, Elite juniori, Masculin 18-29 ani, Masculin 30-39 ani, Masculin 40-49 ani, Masculin +50 ani și Feminin open. Detalii privind înscrierile și participarea găsiți AICI.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.