Incendiar. După o vară „intensă”, Pepe dă tonul unei toamne fierbinţi! „Hai!” este noul single [video] al artistului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Petrecerile fierbinţi prelungite până către dimineaţă pot continua liniştite indiferent de ceea ce ne spune nouă calendarul fiindcă Pepe are o noua piesă care să dea tonul şi să ii aducă pe toţi pe ringul de dans.”Hai!” este îndemnul simplu al lui Pepe pentru un început fabulos de toamnă, un single care combină perfect pasiunea specifică din flamenco cu ritmurile nebune latino peste care s-a adăugat interpretarea de excepţie cu care ne-a obişnuit Pepe de ceva timp încoace cu fiecare piesă pe care a lansat-o.

“Hai!” vine după un adevărat smashing hit, “Sentimente Intense”, una dintre piesele cele mai ascultate din vara ce abia s-a încheiat şi are toate şansele să ajungă cel puţin la fel de sus în preferinţele tuturor mai ales că plecând de la ideea că echipa câştigătoare nu se schimbă niciodată, vorbim de aceeaşi distributie pe partea de producţie. La Industria J s-a ocupat de producţia executivă a piesei, Jimmy Dub si Dj Bonne semnând compoziţia, versurile fiind scrise de chiar de Pepe. Videoclipul este filmat în regia lui Lucian Barbulescu. Publishingul aparţine PEPE LATIN MUSIC, labelul propriu al artistului.

“Imediat după lansarea piesei “Sentimente Intense”, foarte mulţi prieteni din online m-au întrebat cum se termină povestea, aşa că “după o noapte fierbinte” m-am pus pe scris. Aşa s-a născut “Hai!” şi pentru a preîntâmpina orice discutii precizez că tot ceea ce spun eu acolo este din auzite, de la un prieten sau, cel mult, din amintiri.

AL PRESS

Despre admin 6441 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.