Împușcat în cap la propria nuntă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Doi bărbați înarmați au intrat în curtea în care se desfășura nunta, au cerut bani de la invitați, după care l-au împușcat în cap pe mire

Nuntă transformată în tragedie în Missouri. Doi bărbați înarmați au intrat în curtea în care se desfășura recepția, au cerut bani de la invitați, apoi l-au împușcat în cap pe mire, relatează The Independent.

Nunta a avut loc în casa din St Louis a lui Dulce și Manuel Gonzalez. Cei doi copii mici ai cuplului erau prezenți, potrivit unei pagini deschise pe platforma de donații GoFundMe. Jaful a avut loc în jurul orei 1 a.m., sâmbătă, când doi bărbați înarmați și mascați au intrat în curte. Totul a durat aproximativ 30 de secunde, a relatat Fox 2. Suspecții le-au cerut bani invitaților la petrecere, apoi au scos armele și l-au împușcat pe mire în cap de mai multe ori. În cele din urmă, atacatorii au fugit fără a lua niciun ban.

Mirele, în vârstă de 32 de ani, a fost transportat de urgență la spital și este în stare critică.

„Nu au luat nimic, dar ne-au luat totul”, a declarat Yaribeth Pena, sora miresei. „Este un tată bun. Un soț bun pentru sora mea. Este harnic. Este un om bun care nu merita asta,” a adăugat ea.

Una dintre rudele bărbatului a scris pe Facebook că familia nu crede că autoritățile își fac treaba și cere oamenilor din zonă care au camere de supraveghere să vadă dacă au înregistrări cu bărbații înarmați și să le predea familiei sau poliției. Nu a fost făcută nicio arestare în acest caz.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.