Ilie Cosmin Petrovici & Anca Micșa – Oprea nu demisionează

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ilie Cosmin Petrovici, directorul Casei Casa de Cultură „Traian Grozăvescu” Lugoj, și Anca Micșa-Oprea, city-managerul municipiului Lugoj, nu vor să își vor dea demisia odată cu Bogdan Blidariu, Adrian Serendan și Claudiu Buciu.

Asta în cazul în care nu vor fi demiși.

„Eu am contract de 4 ani. Nu mi-a trecut prin minte să demisionez. Am 17 ani de experiență în administrație și am urmat întotdeauna calea profesionalismului.

Deci eu îmi voi face treaba ca și până acum. O să vedem ce dorințe sau așteptări sunt, dar eu vorbesc despre partea profesională”,  spune Ilie Petrovici.

„Legea prevede că se încheie contractul de management între primar și administratorul public pe durată determinată, durata acestuia neputând depăși mandatul primarului în timpul căruia a fost numit.

Astfel, dacă mandatul lui Bogdan se termină prin demisie, și contractul meu se încheie automat. Eu nu mi-aș fi dat demisia, mi se pare normal să faci o predare corespunzătoare.

Ai făcut parte dintr-o echipă care a pierdut, dar mi se pare normal să faci tot ce ține de tine pentru a preda mai departe”, spune Micșa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.